Не минава Нова година без него! Специалното ми джоланче е известно в квартала: първо го кисна, а после хрупаме коричката!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Не минава Нова година без него! Специалното ми джоланче е известно в квартала: първо го кисна, а после хрупаме коричката!
Не минава Нова година без него! Специалното ми джоланче е известно в квартала: първо го кисна, а...
132863
Не минава Нова година без него! Специалното ми джоланче е известно в квартала: първо го кисна, а после хрупаме коричката!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако още не сте решили какъв вид месо да поднесете на празничната трапеза , ние ви съветваме да изберете свински джолан . Вярно, няма да стане бързо, но си има своите безспорни предимства.

Докато се пече, можете да приготвите  гарнитура или салата , но по-добре обърнете внимание на любимия си и се подгответе за гостите! Този перфектен вкус и аромат ще привлече всички към кухнята ...

Съставки:

1 свински джолан

7 скилидки чесън

сол и черен пипер на вкус

1 ч.л. провансалски подправки

1 с.л.

мед

1 ч.л. горчица

2 с.л. соев сос

Приготвяне:

  1. Измийте и подсушете джолана, направете в него малки разрези и поставете вътре скилидки чесън. Натъркайте месото със сол и черен пипер.
  2. Отделно смесете соевия сос, меда, горчицата и билките. С маринатата натрийте джолана и го оставете в хладилника за 12 часа.
  3. Поставете джолана в плик за печене и пъхнете в предварително загрята на 190 градуса фурна в продължение на 2 часа, след това разрежете плика и оставете месото във фурната за още 30 минути.
Поднесете с картофено пюре, салата, задушени зеленчуци или каквото пожелаете!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft