Не само може да се панира, ами e безобразно вкусно! Хрупкаво отвън и с разтапяща сладка сърцевина! Който не е опитал, много е изгубил!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Не само може да се панира, ами e безобразно вкусно! Хрупкаво отвън и с разтапяща сладка сърцевина! Който не е опитал, много е изгубил!
Не само може да се панира, ами e безобразно вкусно! Хрупкаво отвън и с разтапяща сладка...
13347
Не само може да се панира, ами e безобразно вкусно! Хрупкаво отвън и с разтапяща сладка сърцевина! Който не е опитал, много е изгубил!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако сте любители на панирания сладолед , то това определено ще ви хареса! Панирани блокчета шоколад , а защо не и цял шоколадов десерт? Мека и разтапяща сърцевина, обвита в пухкава панировка - направо те отнася в рая!

СЪСТАВКИ:

250 гр. млечен шоколад (или шоколадово десертче тип Марс , Сникърс и пр.)
1 яйце
3 супени лъжици брашно
3 супени лъжици галета
олио за пържене

ПРИГОТВЯНЕ:

1.Шоколада, което между другото може да бъде млечен или горчив, с висок процент на какао, първо разчупете на блокчета и поставете във фризера за около половин час да се стегне.
2.През това време сложете олиото да се загрее, яйцето разбийте хубаво с вилица, галетата и брашното изсипете в две различни купи.
3.Когато шоколадът стегне хубаво, първо го оваляйте в брашно, след което блокче по блокче го потапяйте в разбитото яйце, а след това - в галета.
4.Изпържете всяко парченце само за по няколко секунди от всяка страна.
5.Изпържения шоколад извадете върху салфетка, оставяете го малко да почине и поднесете.

Идеално си отива с топка ванилов сладолед !

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft