Всички фактори на смъртоносната болест са изброени.
След като цитира Хипократ, съвременният онколог Антон Шкиряк за пореден път потвърди добре познатата истина: „Ние сме това, което ядем“. Междувременно дори и най-безобидната на пръв поглед храна е изпълнена с опасност.
Заедно с канцерогените, с които са пълни колбасите, мазнините се оказаха в редица вредни продукти. Употребата им също предполага развитието на рак. Първите са в черен списък поради съдържанието на натриеви нитрати. А за любимата на всички нашенци сланина да не говорим!
"Това е холестеролен концентрат, холестеролна бомба ... Също пържените, пушени храни също са вредни - всички те имат денатуриран протеин.
Между другото, обикновеното свинско месо също е онкогенно. Но козметиката е не по-малко опасна, отбеляза онкологът. Така че, боите за коса провокират рак и новомодерният шеллак, познат на много момичета и жени. На ноктите той здраво се втвърдява благодарение на формалдехидите.
"Например, титаниев оксид, който причинява онкологични процеси. Той също е в червилата", подчерта специалистът.
Болните съдове също действат като провокатори на тумора. Но самият стрес няма нищо общо. Последиците от него са опасни. Хаосът води до нарушения в организма, което според специалист е причина за онкологичните проблеми.
За да не "спечелите" ужасно заболяване ще помогне на физическото възпитание и правилното хранене. Освен това трябва да пиете чиста вода и да следвате фигурата, казва FederalPress.