![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
1. Смесете в купа мекото масло, захарта, ванилената захар и брашното. С ръка бавно замесете тесто.
2. Поставете го в хладилник за 30 мин.
3. Разделете студеното тесто на 2 части. Всяка част разточете между 2 листа хартия за печене (намазнени и набрашнени) на правоъгълник. Поставете едната кора върху тава, покрита с хартия за печене.
3. Обелете ябълките и ги нарежете на парчета по желание. Подредете ги върху кората, поръсете с канела и захар.
4. Разточете втората част от тестото също между 2 намазнени листа хартия за печене и поставете кората върху ябълките и първата кора. Притиснете по страните с пръсти.
5. Намажете с разбито яйце и поръсете с едра захар.
6. Печете в предварително загрята фурна на 175 градуса 20 минути.
7. Нарежете охладения сладкиш и го оставете да изстине.