Първо в купа се поставят белтъците и се разбиват с миксер. Постепенно се добавя захарта.
Разбива се, докато сместа стане гъста и лъскава.
Изключва се миксерът, след което се добавят постепенно ядките, фурмите и брашното.
Всичко се разбърква добре и сместа се излива в малка тавичка. Пече се около 10-12 минути на 170 градуса.
Оставя се да се охлади.
В касерола на огъня се поставят млякото, захарта, нишестето и жълтъците.
Сваряват се на тих огън, докато сместа се сгъсти.
Оставя се да изстине.
Отделно се разбива маслото.
Когато кремът е охлладен, се добавя разбитото масло.
След това сметаната се разбива с млякото.
Две супени лъжици от разбитите сметана се добавят в пълнежа. Хубаво се разбърква.
Изпечената кора се намазва добре с пълнежа. Върху него се нанася останалата част от сметаната и се украсява с настърган шоколад или захарни пръчици.
След като престои 2 часа в хладилник, сладкишът се нарязва на кубчета и може да поднесе.