Непечена бисквитена торта

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Непечена бисквитена торта
Непечена бисквитена торта
admin
Добавена от: admin
51353
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. бисквити
1 литър прясно мляко
6 супени лъжици захар
1 пудинг ванилия
1 пудинг шоколад
100 гр. шоколад за готвене
100 гр. бял шоколад
250 гр. масло

Сварете двата вида пудинг (всеки пудинг с 0.5 л. мляко и 3 супени лъжици захар). 
В шоколадовия пудинг, докато е още на огъня, добавете черния шоколад и бъркайте, докато се разтопи. След това оставете да се охлади. В охладения шоколадов пудинг се добавя половината масло, предварително разбито, и отново се разбърква добре, за да се съединят двете смеси.

В пудинга ванилия се добавя половина от предварително разбитото масло и настърганият бял шоколад. Разбийте с миксер, за да се съединят смесите.

В подложка за торта подредете бисквитите, за кратко потопени в мляко, след това нанесете от тъмния крем, покрийте с ред напоени в мляко бисквити, след което нанесете пласт от белия пудинг. Повторете процедурата, докато се изчерпат бисквитите и кремовете. 

Готовата торта оставете да стегне в хладилник поне за 5-6 часа.

Украсете тортата по желание.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft