От млякото, захарта и пудинга сварете крема. Оставете 5-10 мин. да се охлади, след което разбийте заедно с размекнатото масло/маргарин с помощта на миксер. Оставете крема покрит или периодично го разбърквайте, докато изстине.
Междувременно разбийте сметаната.
Върху плоска чиния, в която ще приготвяте тортата, първо намажете една супена лъжица от сметаната и хубаво разпределете навсякъде. След това подредете отгоре половината от целувките. Намажете ги със сметана, за да не се пързалят. Върху тях нанесете половината от пудинг крема, след което разпределете част от плодовете. Над пудинга намажете половината от сметаната и след това повторете процедурата - ред целувки, пудинг, плодове и накрая останалата сметана - смесете я с лешниците и намажете тортата.
Оставете в хладилник за да стегне хубаво, най-добре за през нощта.
На другия ден й се насладете с всички сетива!