Непечена торта с чаени бисквити

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Непечена торта с чаени бисквити
Непечена торта с чаени бисквити
admin
Добавена от: admin
88029
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 кроасана, нарязани на филийки

пудинга ванилия

1 литър прясно мляко
10 супени лъжици захар
100 гр. шоколад за готвене
150 гр. смлени обикновени бисквити
3 супени лъжици ром
250 гр. маргарин
200 гр. пудра захар
2 яйца
чаени бисквити (количеството зависи от размера на формата за торта - трябва да са по-твърди и кръгли - като тези на снимките)
250 мл. прясно мляко
За покритие на тортата:
200 гр. шоколад за готвене

Бърза торта, направата на която няма да ви отнеме много време. 
Първо пудингът се смесва със захарта и се добавя в млякото. В купа се счупват яйцата, разбиват се и се добавят в млякото с пудинга. Вари се на слаб огън, докато се сгъсти. Кремът се оставя да се охлади и към студения крем се добавя разбитият предварително с пудра захар маргарин. Кремът се разделя на две равни части, като едната остава бяла, а в другата се добавят шоколадът, ромът и смлените бисквити (шоколадът трябва да е стопен). На дъното на формата първо се слагат кроасаните, разрязани наполовина и потопени в малко мляко. Над кроасаните се нанася белият крем. Над него се нареждат чаените бисквити, предварително хубаво напоени в горещо мляко. Над тях се разнася добре шоколадовият крем. Цялата торта се намазва с разтопен шоколад и се оставя да престои до следващия ден, за да попие хубаво от крема.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft