Непременно трябва да опитате: кашкавал, паниран в чипс!
25 Септември 2015
23206
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Предложение за любителите на чипса и панираните храни.
Ето как се прави кашкавал, паниран с чипс Доритос:
Купете два чипса с вкус на кашкавал (сирене).
След това ги натрошете в блендер (да станат на трохи).
След като са добре наситнени, добавете черен пипер, червен пипер и чесън на прах.
Разбийте четири яйца.
Нарежете кашкавала на триъгълничета и го потопете в брашното, яйцата и чипса.
А след това ги подредете върху хартия за печене.
След като направите необходимото количество, изпържете кашкавалчетата в загрято олио.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари