8 яйца
250 гр. захар
300 гр. брашно
1 бакпулвер
Крем:
1 л прясно мляко
250 гр. захар
200 гр. брашно
2 пак. ванилова захар
250 гр. масло
В две купи отделете белтъците от жълтъците и ги разбийте отделно. Към белтъците добавите 150 гр. захар. Разбийте ги на твърда пяна. Към жълтъците прибавете 100 гр. захар и също разбийте. Смесете внимателно двете смеси с шпатула, като постепенно добавяте пресятото с бакпулвера брашно.
Пригответе за индианките намаслена правоъгълна тава (или покрита с хартия за печене). Поставете тестото в шприц и оформете продълговати бисквити (може да пускате от тестото и с лъжичка). Печете ги около петнадесет минути на 200 градуса.
Крем:
Сварете крем от млякото, като в малка част (около 200 мл) разтворете брашното и захарта. Щом останалото мляко кипне, добавете разтворената смес и варете до сгъстяване. Оставете крема да се охлади и добавете вътре разбитото масло. Хубаво хомогенизирайте.
Слепвайте бисквитите две по две с крема, след което украсете индианките по желание.