Никога не бих си помислила да използвам фолио с балончета за декорация на торта, но ето какво се...
24 Август 2016
30727
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Взимате черен или млечен шоколад на плочки и го разтопявате в микровълновата.
След това го разстилате върху аерофолиото, но не бива да е много горещ, не бива и да изстива!
Увийте предварително готовата торта с него и след това оставете в хладилник за 10 минути.
След това просто отлепете лентата и украсете тортата с горски плодове и сметана.
В това видео можете да видите в детайли целия процес на торта украса.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари