Никога не добавяйте това към омлета си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Никога не добавяйте това към омлета си!
21887
Снимков материал: pixabay.com
Никога не добавяйте това към омлета си!

Омлетът е най-простата закуска, която може да подготвите, но колкото е лесен за приготвяне, толкова много хората правят огромна грешка с него.От подготовката на много висока температура, до неправилния избор на размера на тиган, има много грешки, които постоянно се повтарят при подготовката на най- простата закуска на света. 

Сред любителите на омлет честа грешка, която се прави е добавянето на мляко. Може би действа противоречиво, но добавянето на мляко или други течности, ще направи яйцата окончателно да станат сухи. Разреждането на яйцата прави по-лесно да се преувеличават с продължителността на готвене, а самото мляко разваля вкуса на самите яйца. Също така ще се унищожи и самата текстура, а яйцата ще изглеждат по-малки и ще имат вкус на гума. А, разбира се, никой не иска гумени яйца.

Ако използвате добри и пресни яйца, не ви трябва нищо друго освен малко сол и черен пипер, за да получите отличен вкус. Също така, малко масло никога и на никого не би причинило щети. Така че, единствената основателна причина, поради която би трябвало да добавите мляко в омлет е, ако не разполагате с достатъчно яйца или пък искате да бъдете икономични. Ако искате чист и отличен вкус, никога отново не посягайте към млякото или друга течност. По този начин ще получите най- вкусните яйца.

Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft