Никой вече не панира кашкавала в галета и яйце - в кори за баница става двойно по-вкусен и не се разтича:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Никой вече не панира кашкавала в галета и яйце - в кори за баница става двойно по-вкусен и не се разтича:
Никой вече не панира кашкавала в галета и яйце - в кори за баница става двойно по-вкусен и не се...
99302
Източник: ezine.bg
Никой вече не панира кашкавала в галета и яйце - в кори за баница става двойно по-вкусен и не се разтича:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Паниран кашкавал - само като си го помислиш и си представяш хрупкавата коричка и меката сърцевина. Но защо да се борим с кашкавала в тигана и да се ядосваме, че пак се е разтекъл, като има много по-лесен начин да панираме кашкавал - в кори за баница ! За всички скептици ще кажем, че така, освен че е по-лесно, е по-здравословно и по-вкусно.

Ако не вярвате - опитайте! Ето рецептата за паниран кашкавал в кори за баница :

Паниран кашкавал в кори за баница

Продукти:

300 гр.твърд кашкавал

2 яйца

кори за баница

олио - за намазване на тавата

шарена сол - за поръсване (по желание)

Приготвяне:

Нарежете кашкавала на еднакви парчета с еднаква дебелина.

Увийте плътно всяко едно парче кашкавал в кори за баница.

В купичка разбийте яйцата и потопете вътре парчетата.

Подредете ги в намазнена тавичка (може и с хартия за печене).

Ако е останало от яйчената смес, полейте отгоре с нея.

Поръсете парчетата с шарена сол и пъхнете във фурната, предварително загрята на 180 градуса.

Печете до готовност. 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft