Никой не разбра с какво са пълни - обрах овациите на колежките с тези тиквички!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Никой не разбра с какво са пълни - обрах овациите на колежките с тези тиквички!
Никой не разбра с какво са пълни - обрах овациите на колежките с тези тиквички!
510353
Никой не разбра с какво са пълни - обрах овациите на колежките с тези тиквички!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тиквички - винаги лесно, бързо и вкусно. Този чудесен зеленчук може да бъде приготвен по милион начини и всеки път да се получи нещо уникално!

За всички любители на тиквичките, днес сме ви ги приготвили пълнени и потопени в пухкаво тесто - достойно за всеки истински чревоугодник!

Продукти:

2-3 тиквички

300 гр. мляно месо

2 с.л.

брашно

2 яйца

2 с.л. прясно мляко

сол на вкус

черен пипер на вкус

Продукти:

  1. Обелете тиквичките и ги нарежете на пръстени дебели колкото един пръст.
  2. Изрежете средата, така че да се оформят пръстени. За да не изхвърляте изрязаното, добавете го към каймата, като прекарате месото заедно с тиквичките през месомелачка (може и да ги настържете).
  3. Запълнете всяка празнина с плънката. За да направите тестото разбийте яйцата с млякото и добавете сол и черен пипер на вкус.
  4. Всяка така напълнена тиквичка оваляйте в брашно, след това потопете в тесто и изпържете добре в продължение на 7-10 минути от всяка страна. Не забравяйте да покриете тигана с капак.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft