Нутела бомбички
19 Март 2014
24643
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Поставете шоколада в купа и оставете настрана.
В малка тенджерка изсипете сладката сметана и маслото и оставете сместа на котлона, докато се сгорещи (не трябва да завира).
Сметановият крем се излива върху натрошения шоколад в купата и се оставя да престои една минута. Разбърква се, докато сместа стане на гъст крем. Добавя се и течният шоколад, разбърква се, след което сместа се прехвърля в тава и се покрива с прозрачна фолио.
Слага се в хладилника за около 2 часа, за да се втвърди.
С помощта на две лъжици от охладената шоколадова смес се оформят малки топки, които се овалват в пудра захар или натрошени лешници.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари