Няма толкова лесни бонбони за приготвяне, след тях няма да с докоснете повече до купешки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Няма толкова лесни бонбони за приготвяне, след тях няма да с докоснете повече до купешки
Няма толкова лесни бонбони за приготвяне, след тях няма да с докоснете повече до купешки
6609
Няма толкова лесни бонбони за приготвяне, след тях няма да с докоснете повече до купешки
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

200 грама шоколад (тъмен или бял)
1 чаена чаша прясно мляко
80-100 грама масло
250 грама кокосови стърготини за сместа и още 50 грама за украса
100 грама захар

Начин на приготвяне:
Сложете маслото в дълбока купа, която поставете върху слаб огън.

Разбърквайте го, за да се разтопи, без да прегори.

След това при него налейте прясното мляко.

Подсладете със захарта.

Оставете сместа върху котлона, докато сладките кристалчета се разтопят.
Щом това стане, добавете кокосовите стърготини, разбъркайте добре и свалете съда от котлона.

В отделна купа разтопете шоколада.

Смесете го с кокосово-маслената комбинация и разбъркайте до еднородност.

Може да оформите бонбоните като топчета или да разпределите сместа в силиконови формички.

Поръсете с кокосови стружки, смлени бисквити или пудра захар.

Десертът трябва да престои 1-2 часа в хладилник, преди да поднесете.

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft