Обожавам го! Върху филийка или просто с лъжицата - мога да излапам цял буркан от пастета! А става...
19 Септември 2016
207708
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Кой каза, че пастетът трябва да съдържа месо? Има чудесни съставки, които не само успешно го заменят, но и вкусът става много по-интензивен. Добавете, например, ядки или гъби - придават специална пикантност.
Днес ви предлагаме един пастет без месо, който се приготвя много бързо и лесно. От вечерта смесете всички съставки и ги пъхнете в хладилника - на сутринта намажете с вкусната смес сандвичите.
Продукти:
5 яйца
100 гр.
орехи
3 глави лук
30 гр. масло
50 гр. бели гъби
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Сварете твърдо яйцата. Нарежете ситно лука и гъбите, след което ги запържете.
- В купата на блендера сложете ядките, разтопеното масло, лука, гъбите и яйцата. Подправете със сол и добавете черен пипер на вкус. Разбъркайте всичко старателно.
- Сложете сместа в удобен контейнер и го пъхнете в хладилника за поне 30 минути
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари