Обожавам го! Откакто опростих рецептата, го ядем на поразия! Разбърквам, бухвам това-онова, пека и готово!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Обожавам го! Откакто опростих рецептата, го ядем на поразия! Разбърквам, бухвам това-онова, пека и готово!
Обожавам го! Откакто опростих рецептата, го ядем на поразия! Разбърквам, бухвам това-онова, пека...
36961
Обожавам го! Откакто опростих рецептата, го ядем на поразия! Разбърквам, бухвам това-онова, пека и готово!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вероятно няма човек, който да не го обича -  пухкав омлет  с румена коричка . Ако досега сте го правили на тиган , време е да опитате нещо ново: омлет на фурна . Става бързо, а може да нахрани цялото семейство, без да пържите и да чакате да стане всеки омлет поотделно.

Непременно опитайте:

Съставки:

10 яйца

1/2 л прясно мляко

3/4 ч.л. сол

70 гр. масло

черен пипер на вкус

Приготвяне:

  1. Добавете яйцата в млякото. Поръсете със сол и черен пипер. Разбийте с вилица хубаво сместа.
  2. Вземете форма с високи страни, тъй като омлетът ще се надуе. Намажете я с 10 г масло. Изсипете яйчената смес вътре.
  3. Пъхнете формата във фурната, предварително загрята на 200 градуса. След половин час ще имате перфектния омлет! Основното нещо е да не отваряте вратата на фурната през първите 15 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft