Обожавам го този пържен фъстък, а и откакто сама си го правя във фритюрника се родих
19 Септември 2017
12914
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Най-подходящи за пържене са суровото кашу и бланшираният фъстък, но бихте могли да пържите и други ядки по Ваш вкус.
• За пържене на ядки по възможност използвайте палмово масло във фритюрника.
• Пържи се на 180 градуса докато се промени цвета на ядките към жълто- кафяво, внимавайте да не препържите ядките.
• Готовите и отцедени от мазнината ядки поръсете със сол на вкус докато са горещи, като разбърквате добре за да полепне солта равномерно по ядките.
Консумирайте когато ядките изстинат малко, тъй като горещите ядки са меки и не изразяват пълните си вкусови качества.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари