Обожавам я тази торта- само 3 съставки, а се топи в устата. Може да си я направиш по всяко време
25 Октомври 2016
1718371
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти:
300 гр. бишкоти
1 каф.
ч. кафе (сварено и охладено)
домашен крем или купешки
Начин на приготвяне:
Покрийте кръгла купа с прозрачно фолио.
Намажете дъното с малко крем.
Потопете за малко няколко бишкоти в кафето и ги подредете върху крема.
Продължете по същия начин, докато ви се изчерпат продуктите, като завършите с ред бишкоти.
Но е добре предварително да си отделите около 1 ч.ч. от крема, за да можете да намажете тортата, след като я обърнете.
Покрийте отгоре с фолио и поставете тортата в хладилника за най-малко 2 часа.
След което махнете фолиото и внимателно обърнете тортата върху поднос или плитка чиния.
Намажете я с останалия крем.
Можете да я поръсите с шоколадови пръчици и кокосови стърготини или каквото имате под ръка.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари