Овнешка яхния

вход през zajenata.bg
Овнешка яхния
admin
Добавена от: admin
5420
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Сварете в подсолена вода лука, корените от магданоз, целината, морковите, дафиновия лист, черния пипер и сол на вкус. Пуснете в получения бульон нарязаното на дребни парчета овнешко и го оставете да поври. След това го извадете и прецедете, бульона. Отделно запържете брашното в олио до златисто оцветяване и го залейте с бульона, така че да се получи не много гъст сос. Добавете отново месото и няколко парченца от лимона. Доварете ястието на тих огън още около 10-15 мин.
Може преди сервиране да добавите зеленчуците от варенето и да поръсите със ситно нарязан магданоз.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft