Да изпечете цяла тава за 25 минути е лесно! Да, да, напълно възможно! Редакторите ни са ви подготвили летни рецепти за удоволствие от ябълка без мая.
Така че, ви предлагаме да печете необичайни бомбички с пълнеж и да зарадвате всички вкъщи
Съставките
ябълка 4 бр.
Пшенично брашно 500 грама
захар 120 g
яйце 4 бр.
масло 200 g
ванилия 1 бр.
бакпулвер 1 бр.
Подготовка
Разбийте яйцата, след това добавете разтопеното масло. Разбърквайте, сложете захарта и ванилията
На малки порции добавете брашно, смесено с бакпулвер. След това добавете ябълките нарязани на малки кубчета в тестото.
Покрийте тавата за печене с пергамент и с лъжица сложете тестото върху нея, като оставяте приблизително 5 см между продуктите.
Фурната се загрява до 200 градуса и ги слагате да се пекат за 10-15 минути.
Поздравления, вкусните ябълкови бомбички са на масата ви и ви чакат да ги поръсите с пудра захар. Тези вкусни бобички могат да бъдат печени със сливи, кайсии, сушени плодове - експериментирайте и не забравяйте да споделите резултатите с други читатели в коментарите!