Омлет с мляно месо
17 Септември 2012
22702
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Яйцето се разбива добре със сол и пипер. Ако каймата не е предварително овкусена, може да я овкусите по желание. Каймата се овалва в брашното и се сплесква на възможно най-тънка питка, след което се слага в яйцето. Оставя се за 5 минути да поеме от яйцето, след което внимателно се прехвърля заедно с него в нагорещената мазнина и се пържи и от двете страни до готовност. Готовият омлет се завива на руло и се поднася топъл, поръсен с подправки на вкус и с прясна салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари