За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Опитайте и споделете резултата: Мързеливи пържени кюфтета с пухкава и сочна сърцевина
Опитайте и споделете резултата: Мързеливи пържени кюфтета с пухкава и сочна сърцевина
21 Април 2016
15979
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тези кюфтета са идеалното решение, когато не разполагате с много време, за да приготвите обяд или вечеря.
Каймата се приготвя от вечерта и престоява 12 часа в хладилник.
Най-добре смелете лука в блендер, след което го добавете към каймата. Прибавете всички останали съставки, объркайте хубаво и оставете сместа в хладилник за една нощ (или пригответе сутринта и използвайте вечерта).
Сместа е почти течна, не се притеснявайте. В горещото олио пускайте по една малка чаена лъжичка от сместа и пържете до зачервяване от двете страни.
От бакпулвера кюфтетата бухват и остават много меки и сочни отвътре.
Опитайте и споделете мнението си!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари