Тук ще ви покажем как да направите сладкиш, с който ще учудите всички и с радост ще се насладите. Дори няма да се наложи да включите фурната.
Ще имате нужда от следните съставки:
• 2 пакетчета ванилов пудинг на прах
• 4 чаши мляко
• 1 чаша сметана за разбиване
• обикновени пшенични бисквити (тип крекер)
• 6 супени лъжици мляко
• 1 чаена чаша пудра захар
• 4 супени лъжици разтопено масло
• 2 супени лъжици какао на прах
• щипка сол
Начин на приготвяне:
Пригответе пудинга според указанията на опаковката с 4 чаши мляко, като по този начин пудинга няма да стане твърде течен.
Като сте сложили фолио на пудинга, няма да се получи коричка отгоре и няма да има малки бучки.
Разбийте сметаната и я добавете към пудинга като разбъркате.
Разпределете бисквитите на дъното на тавичка.
След това отгоре сложете половината от крема с ванилия като изцяло покриете слоя бисквити.
Сега още един слой бисквити.
Добавете останалата част от крема върху него.
Последната стъпка е добавянето на един последен слой бисквити.
В купа смесете млякото, пудра захар, масло, сол и какао за глазура. Дори и да не изглежда добре на пръв поглед, съставките ще се превърнат в деликатен крем, като разтопен шоколад.
След това кремът се изсипва върху бисквитите. Използвайте лъжица, за да го разстелете равномерно. Десертът се слага в хладилника за една нощ или най-малко в продължение на няколко часа.
Наслаждавайте се!
Гледайте всички стъпки в това видео:
Тук ще ви покажем как да направите сладкиш, с който ще учудите всички и с радост ще се насладите. Дори няма да се наложи да включите фурната.
Ще имате нужда от следните съставки:
• 2 пакетчета ванилов пудинг на прах
• 4 чаши мляко
• 1 чаша сметана за разбиване
• обикновени пшенични бисквити (тип крекер)
• 6 супени лъжици мляко
• 1 чаена чаша пудра захар
• 4 супени лъжици разтопено масло
• 2 супени лъжици какао на прах
• щипка сол
Начин на приготвяне:
Пригответе пудинга според указанията на опаковката с 4 чаши мляко, като по този начин пудинга няма да стане твърде течен. Покрийте с домакинско фолио и оставете да се охлади в хладилника за един час. Като сте сложили фолио на пудинга, няма да се получи коричка отгоре и няма да има малки бучки.
Разбийте сметаната и я добавете към пудинга като разбъркате.
Разпределете бисквитите на дъното на тавичка.
След това отгоре сложете половината от крема с ванилия като изцяло покриете слоя бисквити.
Сега още един слой бисквити.
Добавете останалата част от крема върху него.
Последната стъпка е добавянето на един последен слой бисквити.
В купа смесете млякото, пудра захар, масло, сол и какао за глазура. Дори и да не изглежда добре на пръв поглед, съставките ще се превърнат в деликатен крем, като разтопен шоколад.
След това кремът се изсипва върху бисквитите. Използвайте лъжица, за да го разстелете равномерно. Десертът се слага в хладилника за една нощ или най-малко в продължение на няколко часа.
Наслаждавайте се!
Гледайте всички стъпки в това видео: