Оризова запеканка с праз и сирене
15 Септември 2012
13951
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистете и измийте праза. Нарежете го на парченца и го задушете в олиото, докато омекне. Добавете към праза ориза с малко вода. Когато набъбне, прибавете доматитеи оставете да се задушават. След като сместа поизстине, сипете сиренето. Разбъркайте всичко, посолете и сложете в тава да се запече във фурната. Пригответе сос от маслото, брашното, прясното мляко и яйцата. Залейте мусаката с него. Накрая я наръсете с кашкавала и галетата и я върнете отново във фурната, докато се зачерви.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари