Отворих хладилника: яйца, кайма, мляко. Да, точно това ще направя! Бъркана баничка с кайма - докато се пече, ще стане кафето!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Отворих хладилника: яйца, кайма, мляко. Да, точно това ще направя! Бъркана баничка с кайма - докато се пече, ще стане кафето!
Отворих хладилника: яйца, кайма, мляко. Да, точно това ще направя! Бъркана баничка с кайма -...
26073
Отворих хладилника: яйца, кайма, мляко. Да, точно това ще направя! Бъркана баничка с кайма - докато се пече, ще стане кафето!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако не знаете какво да приготвите за закуска или вечеря, не се колебайте да се въоръжите с тази рецепта. Бърза бъркана баничка с мляно месо .

Богат вкус, мека и сочна вътрешност, а и се приготвя за няма и час!

 

Продукти:

2 яйца

1 чаша брашно

1 чаша кисело мляко

1/2 ч.л. сода

150 гр. пилешка кайма

150 гр. свинска кайма

сол и черен пипер на вкус

2 глави лук

10 гр. масло

Приготвяне:

  1. Смесете пилешката и свинската кайма, добавете ситно нарязания лук, сол и черен пипер.
  2. В пресятото брашно добавете сол, сода за хляб, разбийте яйцата и изсипете киселото мляко. Смесете съставките.
  3. Намажете форма за печене с масло и я поръсете с брашно. Изсипете половината от тестото, след това разпределете отгоре плънката и я покрийте с втората половина от тестото.
  4. Печете на 180 ° в продължение на 40 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft