Отвън беконче, отвътре филенце между пластове кашкавал - само като си го представиш, започваш да точиш лиги:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Отвън беконче, отвътре филенце между пластове кашкавал - само като си го представиш, започваш да точиш лиги:
Отвън беконче, отвътре филенце между пластове кашкавал - само като си го представиш, започваш да...
8628
Отвън беконче, отвътре филенце между пластове кашкавал - само като си го представиш, започваш да точиш лиги:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вкусна рецепта за руло от пилешки гърди с бекон и заквасена сметана. Само като прочете човек списъка с необходимите продукти за този фин деликатес , вече знае, че ще е вкусно! 

Рулото от пиле с бекон е невероятно както топло, така и студено. Не пропускайте да опитате тази рецепта и изненадайте гостите си с тази оригинална рецепта !

Руло от пиле с бекон

Продукти:

Бекон на ленти - 400 гр.

Пилешки гърди - 700 гр.

Шунка - 150 гр.

Настърган кашкавал - 200 гр.

Яйца - 4 бр.

Брашно - 200 гр.

Сол - 10 гр.

Черен пипер - 5 гр.

Червен пипер - 3 g

Заквасена сметана - 50 g

провансалски билки - 5 g

Форми за печене с размери 10см х 25см

Приготвяне:

Първо настържете кашкавала, а шунката нарежете на по-дебели филийки.

Намажете формата за печене с олио.

Поставете бекона на дъното на формата, така че да стърчи над ръбовете и извън тях.

Сложете яйцата в купа, овкусете със сол, черен пипер и подправки (провансалски или на вкус).

Нарежете пилешките гърди на тънки филийки, овкусете със сол, черен пипер и олио.

Разбъркайте добре.

Оваляйте пилешките гърди първо в брашното, а след това в яйчената смес.

Поставете пилешките гърди на дъното на формата.

пилешко руло

Продължете с филийките шунка и настъргания кашкавал.

Отгоре изсипете останалата яйчена смес.

руло от пилешко

Наредете отново пилешки гърди, резени шунка, кашкавал.

Сега добавете червен пипер на прах и заквасена сметана към останалата яйчена смес.

Залейте всичко отгоре.

руло със сос

Сгънете стърчащите краища на бекона отгоре и покрийте с фолио.

руло в бекон

Печете във фурната на 180 градуса за 1 час.

руло от пиле в бекон

Пожелаваме ви добър апетит!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft