Откакто панирам така пилешките дробчета, всички ядат по 2 порции! Две съставки правят от скучните дробчета истински деликатес!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Откакто панирам така пилешките дробчета, всички ядат по 2 порции! Две съставки правят от скучните дробчета истински деликатес!
Откакто панирам така пилешките дробчета, всички ядат по 2 порции! Две съставки правят от скучните...
1765391
Откакто панирам така пилешките дробчета, всички ядат по 2 порции! Две съставки правят от скучните дробчета истински деликатес!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Един от най-популярните субпродукти са  пилешките дробчета  . Ястията от тях се оказват много вкусни, крехки и здравословни. Домакините предпочитат този вид черен дроб, тъй като той не се нуждае от много обработка. Пилешкият черен дроб не е необходимо да се накисва, за да стане вкусен и мек.

Днес ще ви кажем как да го приготвите така, че всички гости да ахнат. Тайната е в панировката със  заквасена сметана и чесън . Много е вкусно!

Продукти:

500 гр.

пилешки дроб

5 с.л. сметана

3 яйца

4 с.л. брашно

4 скилидки чесън

сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

  1. Пасирайте чесъна през преса.
  2. Смесете яйцата, приготвения чесън, заквасената сметана или майонеза. Разбъркайте вътре брашното и малко сол. Добре разбийте сместа.
  3. Измийте черните дробчета, премахнете жилките. Леко поръсете със сол и черен пипер. Потопете дробчетата в панировката и ги пуснете в тиган с горещо олио. Гответе под капак, докато добре се изпържат от двете страни.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft