Откакто панирам така пилешките дробчета, всички ядат по 2 порции! Две съставки правят от скучните...
28 Септември 2016
1765391
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Един от най-популярните субпродукти са пилешките дробчета . Ястията от тях се оказват много вкусни, крехки и здравословни. Домакините предпочитат този вид черен дроб, тъй като той не се нуждае от много обработка. Пилешкият черен дроб не е необходимо да се накисва, за да стане вкусен и мек.
Днес ще ви кажем как да го приготвите така, че всички гости да ахнат. Тайната е в панировката със заквасена сметана и чесън . Много е вкусно!
Продукти:
500 гр.
пилешки дроб
5 с.л. сметана
3 яйца
4 с.л. брашно
4 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Пасирайте чесъна през преса.
- Смесете яйцата, приготвения чесън, заквасената сметана или майонеза. Разбъркайте вътре брашното и малко сол. Добре разбийте сместа.
- Измийте черните дробчета, премахнете жилките. Леко поръсете със сол и черен пипер. Потопете дробчетата в панировката и ги пуснете в тиган с горещо олио. Гответе под капак, докато добре се изпържат от двете страни.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари