Откраднах рецептата от една приятелка, малко ме е срам да си призная, но толкова са вкусни, че не можах да не надникна в тефтера й

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Откраднах рецептата от една приятелка, малко ме е срам да си призная, но толкова са вкусни, че не можах да не надникна в тефтера й
Откраднах рецептата от една приятелка, малко ме е срам да си призная, но толкова са вкусни, че не...
1097675
Откраднах рецептата от една приятелка, малко ме е срам да си призная, но толкова са вкусни, че не можах да не надникна в тефтера й
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес, ви представяме една много лесна и вкусна рецепта за вечеря с тиквички!

Съставки:
Тиквички – 2 броя
Картофи (средни на големина) – 3-4 броя
Лук – 1 голяма глава лук
Домати – 3 броя
Вода – 100 мл.
Майонеза – 4 супени лъжици
Заквасена сметана – 4 супени лъжици
Яйце – 1 брой
Сол или подправки – на вкус

 

Начин на приготвяне:
Зеленчуците нарежете на тънки кръгли парчета. Подредете зеленчуците в дълбок тиган или тавичка: Първо поставете картофите, а след това лука, тиквичките, доматите, посолявайки всеки слой.

Налейте около 100 грама вода. Залейте със смес от разбито яйце с вилица, заквасена сметана и майонеза.

Печете на 190 градуса до златисто кафяво. Поръсете с настърган кашкавал.

Приятен апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft