Ох, не искам вече да ги правя, защото не мога да се спра, докато не изям цялата тава. Убийствено вкусни са

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ох, не искам вече да ги правя, защото не мога да се спра, докато не изям цялата тава. Убийствено вкусни са
Ох, не искам вече да ги правя, защото не мога да се спра, докато не изям цялата тава. Убийствено...
3275439
Ох, не искам вече да ги правя, защото не мога да се спра, докато не изям цялата тава. Убийствено вкусни са
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими Съставки

чушки - 6 бр.
кайма - 250 г смес
кашкавал - 50 г
сирене - 150 г
кисело мляко - 2 с.л.
яйца - 2 бр.
магданоз - 2 - 3 стръка
черен пипер - щипка
сол - щипка

 

Приготвяне

Чушките се оформят като лодки и се почистват от семките (на снимката се вижда как са оформени).

Кашкавалът се нарязва на малки кубчета, а магданозът се наситнява.

В дълбока купа смесваме последователно и разбъркваме яйцата, солта, черния пипер, магданоза, киселото мляко, каймата, кашкавала и сиренето (натрошено).

Чушките се овалват в малко олио и сол (може и с четка) и се слагат в суха тавичка.

С получената смес пълним чушките и ги слагаме да се пекат първо на умерена фурна (около 15 мин), след това увеличаваме градусите и печем до готовност.

Много лесно и вкусно ястие.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft