Паеля с три вида месо и зелен фасул

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Паеля с три вида месо и зелен фасул
Паеля с три вида месо и зелен фасул
admin
Добавена от: admin
22202
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

В тенджера се запържват трите вида месо с около 2-4 лъжици от мазнината. Добавят се 2 л вода, скилидките чесън, дафиновите листа, куркумата, зърната черен пипер, шафрана, сол. Вари се до сваряване на месото.
В тиган се запържват последователно зеленият фасул, грахът и артишокът. Нарязаната на дълги ленти чушка също се запържва.
В тава с диаметър 37-42 см се загрява останалата мазнина (ако не е останала се добавя по желание), в нея се запържва оризът. На всяка шепа ориз се прибавят 200 мл от бульона, в които е сварено месото. Към ориза се добавят трите вида месо, граха, зеления фасул и артишокът. Добавя се оцветителят и се разбърква добре, за да се разпределят продуктите равномерно в тавата. Парчетата от червената чушка се използват за декорация.
Ястието се доварява на слаб огън на котлон. Сервира се с тавата на масата и по желание към порциите се добавя лимонов сок. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft