
Сварете и обелете картофите. Печурките нарежете на ивички. Разтопете маслото и запържете в него наденицата – първо цяла, после нарязана на ситно, заедно с 2 стръка накълцан праз и стръкче салвия. Прибавете гъбите и пържете няколко минути. Посолете и наръсете с пипер и залейте с топлия зеленчуков бульон. Размийте брашното с 1 с.л. вода иго прибавете към наденицата. Оставете на котлона, докато се сгъсти. После прехвърлете наденицата със соса в намазана с масло тавичка, нарежете отгоре на парчета и картофите, посолете ги и настържете пармезана.
Листовете на фините кори се слепват два по два с масло, намазват се с мазнината и отгоре и след това се нарязват на широки ивици. Ивиците се подреждат върху сместа с картофите, като се оформя плътна решетка върху тях. Печете на фурна на 180 градуса, докато корите отгоре се зачервят – за около 40 минути.