Палак панир - панирано сирене със спанак по индийски
22 Декември 2011
12057
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В дълбок тиган в олиото запържваме до златисто нарязаното на кубчета сирене.
Изваждаме го и оставяме да се отцеди.
В мазнината запържваме чушките /цели/ до кафеникаво.
Поръсваме с кърито, разбъркваме, слагаме настъргания лук, скилидките чесън - счукани, и пържим 3-4 мин.
Добавяме нарязания на тънки лентички спанак, посоляваме, разбъркваме и задушаваме на умерен огън, докато спанакът омекне.
Тогава връщаме изпърженото сирене и задушаваме на тих огън, докато ястието остане на мазнина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари