Палачинкови рулца с гъбен пастет

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Палачинкови рулца с гъбен пастет
Палачинкови рулца с гъбен пастет
admin
Добавена от: admin
10002
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

гъби - 7 бр.
пресен лук - 1 връзка
олио - 4 с.л.
масло - 1 с.л.
ориз - 1/2 ч.ч.
яйца - 3 бр.
кисело мляко - 300 гр.
червен пипер - 1 ч.л.
сол
черен пипер
магданоз

Гъбите се нарязват на ситно и се сваряват в подсолена вода, след което се отцеждат. 

Лукът се нарязва ситно и се задушава до златисто оцветяване в мазнината. Прибавят се червеният пипер, гъбите и оризът. Залива се с една чаена чаша отвара от гъбите и се оставят на тих огън, докато се изпари водата. След това сместа се отстранява от огъня и се разбърква с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Приготвят се палачинки и във всяка от тях се слага от сместа с гъбите. Увиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка. 

Пекат се до полуготовност. Заливат се с разбитите в киселото мляко яйца и отново се запичат. Поднасят се цели, или нарязани на хапки - като предястие.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft