Пангасиус с лимонов сок
22 Декември 2011
19240
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се размразява, измива се и се нарязва на порции. Подрежда се в намазана с малко зехтин тава и се посолява. Смесват се сокът от лимона, ситно нарязаният чесън, ригана и зехтина и с получения сос се залива рибата. Оставя се поне 1 час да поеме от ароматите и се пече в загрята фурна около 30 минути. Сервира се с гарнитура по желание - най-добре от варени картофи или картофена салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари