Паниран карфиол
22 Декември 2011
26278
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
арфиолът се разделя на розички, които се пускат във вряща подсолена вода за 10 минути, след което се изваждат с решетъчна лъжица и се отцеждат. Яйцата се разбиват на пяна. В тях се топят бланшираните розички карфиол, а след това - в сместа от галетата и смлените орехи и отново в яйца. След това се пускат в горещото олио и се пържат, докато получат златиста коричка от всички страни. Поднасят се с подлучено кисело мляко и ситно нарязан пресен магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари