Паниран карфиол с кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Паниран карфиол с кашкавал
Паниран карфиол с кашкавал
admin
Добавена от: admin
35835
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 по-голяма глава карфиол
мазнина за пържене
2-3 бр. яйца
3-4 с.л. прясно мляко
брашно
галета
1 с.л. оцет
сол
настъргано сирене или каш­кавал
магданоз

Почистеният карфиол се измива и се вари цял в подсолена и подкиселена с оцета вода 10 минути. Отцежда се и се нарязва на по-дебели филии, които се посоляват с щипка сол и се пота­пят в гъсто палачинково тесто, приготвено от яйцата, прясно­то мляко, брашно и сол. Овалват се в галета и се пържат в гореща мазнина до светложълто оцветяване. Изваждат се в топ­ло блюдо и се наръсват със сирене или кашкавал и магданоз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft