Паниран пангасиус с домати
11 Януари 2012
7119
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг риба пангасиус
4 с.л. доматено пюре
1 бр. белтък
1 ч.л. зехтин
2 с.л. брашно
сол, бял пипер, чесън на прах
пресни домати - за сервиране
Рибата се измива, подсушава и нарязва на порционни парчета. Леко се посолява. Белтъкът се разбива и към него се добавя доматеното пюре, брашното, зехтина, белият пипер и малко вода, така че да добие гъстотата за панировка. Парчетата риба се потапят и се нареждат в тавичка с хартия за печене. Пече се на средна скара, 190 С, 30 минути. Поръсва се с чесън на прах. Поднася се с пресни домати или картофена салата (според сезона).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари