Панирана риба в картофена шуба
11 Януари 2012
11597
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът се нарязва на ситно или настъргва и се запържва в олиото до златисто. Оставяме да изстине, след което добавяме разбитите белтъци, 1 с.л. брашно, настърганите картофи, посоляваме и разбъркваме добре. Посоляваме леко филетата и овалваме в брашно (останалите 2 с.л.). От двете страни на филетата слагаме от картофената смес и пържим всяка страна около 10-15 минути, като се обръща внимателно.
Рецептата е подходяща и за паниране на друго месо - птиче, свинско.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари