Филето от риба се измива (размразява се) и се нарязва на средни парчета. 1 лимон се разрязва на половинка. Едната половина се изстисква. Нарязаното рибно филе се поръсва със сока и се подправя със сол и смлян черен пипер. Нарежда се в купа и се покрива. Поставя се в хладилник за 1 час. Останалите лимони се нарязват на резени. Броколито се измива и се разделя на розички. Яйцата се разбъркват с брашното и ледената вода до гладка паста. Пастата се съхранява в хладилник. Мазнината за пържене се загрява в тендежера (фритюрник 180 С) . Рибните филета и розичките броколи се овалват в брашно, след това в пастата и се изпържват в сгорещена мазнина. Поставят се върху кухненско руло, за да се отцеди излишната мазнина. Сервират се в чиния с лимоновите резени.
Ястието се съчетава чудесно със задушен ориз или картофено пюре, както и пикантен доматен сос.