Панирани зеленчуци с пармезан
2 Октомври 2012
13461
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте брашното, яйцето и млякото. Добавете пармезана и солта.
Сварете зеленчуците във вряща подсолена вода или на пара. Отцедете ги добре върху кухненска хартия.
Потопете цветчетата зеленчуци в пастата и изпържете в много мазнина (най – добре във фритюрник).
Отцедете от излишната мазнина върху кухненска хартия.
Поръсете с пармезан, преди да сервирате.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари