Панирани зеленчуци с пармезан

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Панирани зеленчуци с пармезан
Панирани зеленчуци с пармезан
admin
Добавена от: admin
13461
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

40 гр.брашно
120 мл.прясно мляко
50 гр. пармезан, настърган
1 яйце, разбито
300 гр.накъсани на цветчета карфиол и броколи
щипка сол
пармезан за поръсване

Разбийте брашното, яйцето и млякото. Добавете пармезана и солта.
Сварете зеленчуците във вряща подсолена вода или на пара. Отцедете ги добре върху кухненска хартия.
Потопете цветчетата зеленчуци в пастата и изпържете в много мазнина (най – добре във фритюрник).
Отцедете от излишната мазнина върху кухненска хартия.
Поръсете с пармезан, преди да сервирате.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft