Панирани патладжани с кашкавал
31 Май 2013
17235
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обелваме патладжаните и ги нарязваме надлъжно на кръгове. Посоляваме ги и ги оставяме да се отцедят. След това ги измиваме със студена вода и ги подсушаваме. Овалваме парчетата в брашно и пържим. Междувременно разбиваме жълтъците и ги смесваме с настъргания кашкавал и щипка сол. С тази смес слепваме по 2 парчета от патладжаните, потопяваме ги в белтъците разбити на сняг, и след това в галетата. Пэржиме и поднасяме топли.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари