Панирани пълнени филийки
22 Декември 2011
13690
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Филийките се намазват със смес от маслото, настърганото сирене и нарязаната на ситно шунка. Слепват се две по две и се потапят от двете страни в прясното мляко, а след това в яйцата, разбити с брашното. Пържат се докато се зачервят. Поднасят се топли.
Могат да се направят и със сладка плънка - конфитюр, мармалад или гъсто сладко.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари