Панирани чушки с бяло сирене
31 Октомври 2014
12769
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Чушките се изпичат, обелват и почистват внимателно от вътрешната част и семето.
Около 250-300 гр. сирене се нарязва на 10 парчета и с тях се пълнят чушките - всяка с по парче сирене.
Напълнените чушки се панират първо в брашно, след това в яйце и галета, след което се пържат в по-голямо количество олио.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари