Панирано свинско с гъбен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Панирано свинско с гъбен сос
Панирано свинско с гъбен сос
admin
Добавена от: admin
30332
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника. Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.
Сервира се със сос, приготвен от задушените в масло гъби със сметана (вари се до сгъстяване) и пържени картофи.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft