Панирано сирене в сусамова коричка
1 Февруари 2013
18501
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сиренето се нарязва на триъгълни парчета с дебелина около 1 см. Яйцата се разбиват с вилица и се смесват с царевичното брашно и щипка бакпулвер + половината сусам. Парчетата сирене се потапят в панировката, след което се овалват допълнително в сусам. Ако разполагате с време, поставете панираните сиренца за 10 минути във фризера. След това изпържете в обилно количество олио, поне 4 пръста, сгорещено предварително. Готовите сиренца отцедете върху домакинска хартия. Поднесете с прясна салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари