Паприкаш с месо

вход през zajenata.bg
Паприкаш с месо
admin
Добавена от: admin
19134
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Месото се нарязва на порции и се запържва в мазнината.
Прибавят се лукът и морковите, нарязани на ситно.
След като омекнат, се поставят половината от червените домати, обелени и нарязани на ситно, или доматеното пюре, размито с гореща вода.
Пърженето продължава, докато се изпари водата от доматите.
Прибавя се брашното и червеният пипер, посолява се, залива се с гореща вода и се оставя на тих огън да ври.
Когато месото почти се свари, се прибавят пиперките, нарязани на едри (2-3 см) парчета.
Накрая се прибавят останалите червени домати, нарязани на едро.
Паприкашът се вари на тих огън или по-добре е да се пече във фурна.
След отдръпването от огъня се поръсва със ситно на рязаните листа от целина и магданоз.
По желание се прибавят няколко лютиви пиперчици.
По този начин се приготвя паприкаш с агнешко, овнешко, телешко, говеждо или свинско месо. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft