Паразитите в червата могат да предизвика хаос в цялото тяло! 4 начина да се отървете от тях за рекордно кратко време:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Паразитите в червата могат да предизвика хаос в цялото тяло! 4 начина да се отървете от тях за рекордно кратко време:
30917
Снимков материал: pixabay.com
Паразитите в червата могат да предизвика хаос в цялото тяло! 4 начина да се отървете от тях за рекордно кратко време:

Храненето в случая е най-доброто лекарство!

Наличието на паразити в червата е нещо, което е почти невъзможно да се забележи веднага и състоянието може да се превърне в много тревожно.

Вероятно всеки от нас е имал паразити в някакъв момент от живота си и особено в детството, без дори да е наясно с това, защото има храни, които ги премахват много бързо.

Много народи имат традиция да ядат люти чушки, а освен че са пълни с полезни съставки, лютите чушки имат способността да изхвърлят нежеланите паразити от червата ни. Ето 4 храни , които най-често се използват за прочистване от паразити .

1. МОРКОВИ

Яжте два варени моркова (или печени) на празен стомах. Освен за изгонване на паразити, морковите ще помогнат и за подобряване на зрението.

2.

ПРЕСЕН СОК ОТ ЗЕЛЕНЧУЦИ

Пиенето на пресен зеленчуков сок има многобройни ползи за човешкото здраве и една от тях е почистването на червата от паразити и токсини. Пийте сок от моркови, целина, спанак и краставици и бързо ще решите този проблем. Не забравяйте да измиете добре зеленчуците предварително.

3. МАСЛИНОВО МАСЛО

Това масло е практически лубрикант за вашата храносмилателна система и може да отмие паразитите за невероятно кратък период от време. Най-добре е да го смесите с лист от риган, прецедете и пийте тази смес два пъти на ден. Може да се добави и малко мед. Този метод ще почисти червата от паразити и ще подобри функцията на храносмилателната система.

4. ЧЕСЪН

Той е мощен аналгетик, антибиотик и антиоксидант, който може да убие чревните паразити и като цяло да подобри вашето здраве. Най-добре е няколко скилидки чесън да се смесят със сусамово масло, да се вари на тих огън или на водна баня и да се консумира два пъти на ден.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft