Пармезанови тиквички
13 Юни 2013
11225
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Отрежете крайчетата на тиквичките. разрежете тиквичките по диагонал на резени с дебелина около 0,5 см. Нагрейте 2 с.л. зехтин в голям тиган и сложете вътре лука. Гответе за около 10 минути на умерен огън, докато започне да покафенява. Добавете тиквичките, 1/2 ч.л. сол и 1/4 ч.л. черен пипер и пържете, като бъркате от време на време, за 10-15 минути, докато тиквичките се сварят. Поръсете с пармезана и гответе още 30 секунди. Извадете върху плато и поднесете!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари